AzreyRozie FotoPage
AzreyRozie FotoPage
By: Azrey Rozie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Aug-2009 22:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday - Deena & Daddy Long

 
 
 
View all 17 photos...
Venue : Rumah Bak


Sunday, 12-Jul-2009 20:00 Email | Share | | Bookmark
Happy 4th Birthday - Aryssa Eiman @ Larkin

 
 
 
View all 12 photos...
Happy birthday, princess dear! Mummy doakan Eicha will always be anak yg solehah, bijak pandai, dimudahkan segala urusan & semua yg terbaik utk Eicha! Mummy love you, sayang!


Sunday, 5-Jul-2009 15:00 Email | Share | | Bookmark
IQ Kids Sports Day 2009 - Venue : Setia Indah JB

 
 
cry cry baby cry!
View all 19 photos...
Before the Sports Day, everyday Aryssa keep talking about it. "Mummy, eicha dah practice tau! Must run very fast with the straw put in my mouth. Teacher will help to pass the rubber band to my friend." Part2 excited bagi kat dia... but on the day of event, dia mula la jadi batu & nak nangis sbb tgk org ramai sangat plus tak kenal (join all 4 centers). Mummy just left her with Teachers B (her fav) & Teacher Susan (yg from start till engddok kena melayan dia). Aryssa was the fastest & yet like no feeling of happiness or else. Very serious & sure dlm hati "bila la nak balik ni!!" Tapi after mummy ke tent & teman dia.... soh posing2... baru la nampak ceria.


Wednesday, 24-Jun-2009 15:00 Email | Share | | Bookmark
Al-Fatihah.

 
 
 
View all 12 photos...
Ku Redha atas pemergian Ayah ke Rahmatullah. Rasa dlm diri ni dah takde sesape nak mengadu nasib. Lost my mom 3 years ago... n now my dad. Semoga both my boloved ditempatkan bersama orang2 yang beriman & beramal soleh. Insya Allah.

Here are some pictures to share. Somebody took it time majlis pengkebumian. Alhamdulillah kami dapat tunaikan hajat ayah untuk disemadikan bersebelahan isteri tercinta.


Thursday, 18-Jun-2009 22:00 Email | Share | | Bookmark
My 31st Birthday

 
Hadeef loves mac & cheese
 
View all 24 photos...
Alhamdulillah.... berdoa moga2 diberkati, sihat, happy & bahagia with family & friends. I just wanna be a better person; the best wife, mommy , dotter & buddy


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net